Zeta Parts / За нас

За нас

Zeta Parts e компания, която търгува с резервни части за продуктовата гама селскостопански и строителни машини с марките CATERPILLARHIDROMEKJCB, MANITOUVOLVOHITACHI и CASE и двигатели PERKINSCUMMINSISUZU и YANMAR. След години работа само с корпоративни клиенти, екипът ни реши да даде право на избор и на крайният потребител. Разработихме и осъществихме идеята си като създадохме интернет платформа за покупка на резервни части.

Продуктовата гама на сайта Zeta-Parts.com е съставлявана както от оригинални резервни части с марките CATERPILLARHIDROMEKJCB, MANITOUVOLVOHITACHI и CASE и двигатели PERKINSCUMMINSISUZU и YANMAR, така и с техни алтернативи (за една част от продуктите). През дългогодишната си практика, създадохме стабилни взаимоотношения и с редица производители на алтернативни резервни части, които предлагат варианти на конкурентни цени. С течение на времето успяхме да отсеем само тези, които предлагат качествени и надеждни продукти. Ние не правим компромиси с нискокачествени резервни части и не предлагаме такива. Именно поради тази причина тук в ZETA PARTS няма да откриете алтернатива на всяка оригинална резервна част, която предлагаме, тъй като не всеки оригинал има качествен заместител.

Служителите в Zeta Parts са с дългогодишен опит в продажбата на резервни части с марките CATERPILLARHIDROMEKJCB, MANITOUVOLVOHITACHI и CASE и двигатели PERKINSCUMMINSISUZU и YANMAR. Голяма част от тях са сервизни инженери работили в системата.

Ние от ZETA PARTS можем да бъдем Ваш надежден партньор, тъй като познаваме отлично начина на функциониране на машините с марките CATERPILLARHIDROMEKJCB, MANITOUVOLVOHITACHI и CASE и двигатели PERKINSCUMMINSISUZU и YANMAR. В момента част от екипа на Zeta Parts работи върху изграждане на логистични центрове в няколко Европейски държави, с което целим максимално да съкратим сроковете на доставка.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!