Zeta Parts / Резервни части / Резервни части за мотокари / електрокари

Резервни части за мотокари / електрокари

Електрокарите са превозни средства, които се задвижват чрез електричество, и са предназначени за преместване на различни видове товари и материали. На електрокара може да се закачат различни по размер и обем платформи, за да бъдат извозени складови материали, багажи и други. Машината работи чрез акумулаторна батерия, която съхранява електричеството за нейното задвижване. Електрокари се използват в заводите, промишлените цехове, летищата и още много индустрии. Те са едно от най-добрите решения за местене на товари от едно до друго място.
Що се касае до мотокарите, то те представляват подемни машини за транспортиране на тежки материали. Работят чрез двигатели с вътрешно горене на газ или дизел. Мотокарите биват три вида: нископовдигачи, високоповдигачи и влекачи. В наши дни производството на тази машини еволюира и се появиха мотокари със защита срещу взрив, както и такива с повишена проходимост. Главната цел на мотокара, е да бъде използван за вътрешно транспортиране в заводи и складове. Тяхната товароподемност е от един до пет тона, в зависимост от модела.
В сайта ни ще откриете резервни части за електрокари и мотокари от най-добрите производители. Предлагаме Ви оригинални продукти за всички компоненти на машините, така че да ги поддържате в добро състояние и да удължите срока им на експлоатация. Повече за предложенията на страниците ни, ще разберете, ако прочетете следващите редове.

Защо трябва да изберем оригинални резервни части за електрокари и мотокари?

Оригиналните резервни части за електрокари и мотокари JCB, CAT, New Holland, Komatsu и други компании, са най-доброто средство за поддръжка на машините. Имайте предвид, че на пазара има немалко имитации на оригиналите, които обаче няма да Ви предложат същата функционалност, а и има голям риск да попаднете на несъвместими части за вашия модел превозно средство. В този ред на мисли, е желателно да се закупуват резервни части директно от производителя или дилърската мрежа, каквито ще откриете в нашия уебсайт.
Закупувайки оригинални резервни части, ще получите гаранция и сертификат за качество със сериен номер, който удостоверява произхода на продукта. Не така стоят нещата при репликите на частите, където гаранционния срок е по-кратък, а сервизната поддръжка е далеч от вашата държава. В случай, че желаете да подновите функционалността на електрокарите и мотокарите във вашите предприятия, не мислете дълго, а се насочете към оригиналите на страниците ни. Само по този начин можете да сте спокойни за бъдещето на техниката, която използвате за професионалните Ви цели. Това е наистина добра инвестиция, която можете да направите.

Какви резервни части за електрокари и мотокари ще откриете при нас?

Тук се предлага богата гама от части за различните марки и модели електрокари и мотокари. Важно е да обясним, че на страниците ни има резервни части за всеки компонент от машината, така че можете да я обновите напълно, както и да я поддържате в добро състояние през годините. И, ако изпитвате затруднения със спирачки, волан, електрическа система или друго, не се колебайте да прегледате предложенията ни, за да възвърнете качествата на машината ви. А ето и за кои компоненти от електрокарите и мотокарите ще намерите оригинални резервни части:
• Двигател;
• Акумулаторна батерия;
• Управление;
• Електрическа система;
• Хидравлична система;
• Трансмисия и диференциал;
• Прикачен инвентар;
• Шаси и кабина;
• Масла и филтри;
• … и други!
Сменяйки частта в проблемното звено удължавате живота на превозното средство и можете да го използвате още дълго време за работа. Получавате продукта в естетически издържан външен вид и придружен с всички необходимо документи. Гаранционната карта пък Ви дава право да замените стоката, да искате парите си обратно, както и да се възползвате от сервизна помощ. Резервните части идват от заводите на производителите и се разпространяват от дилърите им в България и други части на Европа и света. Тук не можете да имате и най-малкото съмнение относно произхода на частите, както и тяхната функционалност, така че се насочете към нас.
В никакъв случай не заменяйте оригиналните части с евтините предложения на пазара. Ако искате да изкарате максималната производителност на машината, да я ремонтирате, и да я ползвате още дълго време напред в бъдещето, то тогава прегледайте офертите в сайта ни и изберете това, от което имате нужда. Вие ще възвърнете направената инвестиция с времето, тъй като машините Ви ще дадат максимума и по от този начин ще Ви се отплатят за това, че сте предпочели оригиналните части, пред всичко останало. С надеждата, че сме Ви били от полза се разделяме, и ще се радваме, ако сме Ви били полезни с частите за различните модели превозни и товарни средства.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!