Резервни части за багери

Багерите се използват в строителството и представляват земекопни машини, които притежават подвижна стрела с прикачена кофа. Използването на багери се свежда до направата на изкопи и повдигането на земята и пръста. На разположение на потребителите са крачещи багери, верижни багери и колесни багери. В нашия сайт можете да видите ревюта на най-известните производители на земекопни машини за строителството.
Колесните багери използват шаси с колела и с се използват в градски условия. Най-често има компактни и малки размери, за да могат да маневрират лесно, и да си осигурят достъп до трудни за работа терени. Колесните багери имат стрела и прикачена кофа за повдигането на различните изкопни материали. Този вид багери можем да видим около нас в ежедневието и се употребяват от всевъзможните строителни фирми при построяване на къщи, вили и по-малки по размер здания.
Що се касае до верижния багер, то той намира своето приложение в масивните инфраструктурни проекти, добиването на руда, инертни материали като пясък, филц и други, ценни метали и много други. Тоест навсякъде, където е необходима добра проходимост и много „сила“. Тези багери са с по-големи размери и са по-тромави, отколкото колесния вариант, макар че съвременните производители им добавят нова функционалност, правят ги по-бързи, маневрени и лесни за работата на багеристите.
Също така широко разпространени са и малките верижни багери с гумени вериги познати още като „мини багери“. Характерното за тях е, че те могат да се използват в по-малки проекти и по-малки мащаби. Това е така поради по-голямата маневреност и компактните им размери, което ги прави предпочитан избор от множество строителни фирми. Също така поради гумените им вериги те са по-щадящи към фини настилки като асфалт и бетон за разлика от багерите с метални вериги.
Най-известните компании в производството на багери, са caterpillar (CAT), JCB, Volvo CE, Case, Komatsu, New Holland и Hidromek, като за всички тях можете да откриете информация на страниците ни, откъдето ще можете да закупите и оригинални резервни части за упоменатите от нас модели. А сега нека се прехвърлим към презентацията на нашите предложения в сайта.

Защо трябва да избираме оригинални резервни части за багерите?

Багерите биват различни марки и модели, като всеки един от тях има своите специфики. Не е препоръчително да купувате части, които не отговарят на конкретния модел, тъй като рискувате да получите несъвместимост и да изхарчите парите си на вятъра. Покупката на оригинални резервни части Ви гарантира високо качество и функционалност, така че няма да имате проблеми със съвместимостта, монтажа на дадената част и нейното полезно действие.
В сайта ни ще попаднете на оригинални резервни части за багери, идващи директно от производителите на земекопните машини и разпространявани от оторизираните дилъри. Гласувайки доверие на оригиналите, ще можете да поддържате вашата строителна техника в пълна изрядност, без да се притеснявате за интеграцията и съвместимостта на продукта. Да, наистина оригиналните части се по-скъпи от репликите на пазара, но пък са правилното решение за вас. Много хора вече се разочароваха от артикулите на анонимни производители.

Какви резервни части за багерите ще откриете ще откриете при нас?

В уебсайта ни ще попаднете на изобилие от резервни части за багери на световноизвестните производители. Предлагаме Ви оригинални части за всички компоненти на строителните машини, така че да ги поддържате в добра форма и да им осигурите по-дълъг живот. Най-хубавото е, че ще получите поръчаната част в уникален търговски вид и със съответните документи за доказване на произхода на стоката, както и гаранционна карта за потребителя.
При настъпили проблеми със спирачките, въртящия се елемент, двигателя, кабината или управлението на багера, винаги можете да гласувате доверие на оригиналните части, с чиято помощ час по-скоро, ще върнете машината в пълна изправност, и ще я използвате още дълги години наред. За да не сме голословни Ви предлагаме списък с компонентите, за които се предлагат части:
• Двигател;
• Електрическа система;
• Хидравлична система;
• Трансмисия и диференциал;
• Багерно устройство и товарач;
• Прикачен инвентар;
• Шаси и кабина;
• Масла и филтри;
От изнесената информация се разбира, че предлагаме възможност за закупуването на резервни части за всеки компонент на багера, който използвате. Вие имате възможност да направите рекламация на продукта, както и да поискате замяна или връщане на парите обратно. За щастие до момента има само доволни клиенти от оригиналните продукти и материали, така че едва ли ще Ви се наложи да предявите претенции и оплаквания.
Резервните части в сайта ни са оригинали и имат доказан произход. Те са приложими за представените марки и модели на страниците ни, така че да направите добра инвестиция в бъдещето на техниката, която използвате. Гаранционната карта пък Ви помага да се възползвате от сервизна помощ, ако изникне проблем със закупения продукт / част. Главната цел е да се удовлетворят клиентските желания и изисквания за качество на артикулите.
Ако багерите ви имат нужда от ъпгрейд, то тогава се намирате на правилното място, откъдето да купите части, внесени от заводите на производителите. Не се съмнявайте, че ще получите баланс в съотношението цена – качество и най-накрая ще върнете функционалността на техниката ви.
С надеждата, че можем да Ви бъдем полезни, Ви съветваме да се ориентирате към оригиналните части на пазара и да забравите за неприятностите от сорта на несъвместимост и неприложимост, с които можете да се сблъскате при евтините и некачествени предложения на пазара.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!