Zeta Parts / Резервни части New Holland

Резервни части New Holland

New Holland е световноизвестен бранд селскостопанска техника, произведена от CNH Industrial. Селскостопанските машини на New Holland включват трактори, комбайни, самоходни пръскачки, сенокоси, оборудване за посев, трактори, комунални превозни средства, машини за балиране и други.

Оригиналната компания New Holland Machine Company е създаден през 1895 г. в Пенсилвания, САЩ. Компанията е формирана от Sperry Corporation (1947), след това от Ford Motor Company (1986) и накрая от FiatAgri (1991), ставайки едноличен собственик.

През 1999 г. New Holland се превръща в бранд на CNH Global принадлежаща на Fiat Industrial. На 29.09. 2013 г. CNH Global N.V. и Fiat Industrial, се сливат в CNH Industrial N.V., като компанията е  регистрирана в Нидерландия.

Селскостопанското оборудване на New Holland е известно във всички точки на света, като към днешна дата централният офис на компанията се намира в Торино, Италия. Компанията има 18 завода, които са разположени на ключови места, сред които Азия, Южна Америка, Северна Америка и Европа. Брандът има присъствие в над 170 държави в целия свят, като продава продуктите си и в Европа. Разбира се, Ню Холанд е позната фирма със своите качествени продукти и в България.

Каква техника предлагат от New Holland?

В наши дни корпорацията предлага на пазара, както селскостопанска техника, така и строителни машини с много високо качество. Фирмата предлага на световния пазар модерни трактори, багери, товарачи и друга техника, като внедрява иновативни технологии в производството. Селскостопанските и строителни машини на Ню Холанд, са лесно разпознаваемите, тъй като с тях работят огромен брой фирми и земеделци в целия свят. За да сме още по-изчерпателни ще надникнем в кухнята на производителя и неговите продукти.

Багери и товарачи

Багерите и товарачите с марка Ню Холанд се отличават със силата, видимостта, мощността и плавното возене. Машините са икономични, оборудвани са с всякакви удобства и предоставят модерни технологии, с чиято помощ строителните фирми да почувстват ударна доза комфорт при работата си. Широките кабини, многофункционални LCD дисплеи за заден изглед и отличната хидравлична система са само малка част от преимуществата на тази техника.

Трактори

Тракторите на New Holland са сред най-предпочитаните, когато става дума за селскостопанска техника. Лекотата на контрола и системата им за въртене, са все неща, които допринасят за това корпорацията да е в топ 3 на лидерите при производството на машини за селското стопанство. Новите трактори са бързи и маневрени, справят се добре със завоите, и са бързи.

Някои от сериите трактори могат да се намерят само извън граница, а други са достъпни и у нас. При различните модели можете да се възползвате от GPS технология за перфектно разстояние между редовете и повторяемост на позицията. Предлагат се  четири нива на точност, така че да бъде удовлетворени и най-взискателните ползватели.

Други

Самоходните пръскачи, комбайните и машините за сенокос и цялата гама селскостопанска и строителна техника със сигурност ще докоснат сърцата на потребителите, които от своя страна дават високи оценки. Благодарение на новите технологии, които се вкарват в действие, се постигат наистина отлични резултати, както става ясно и от написаното по-горе в материала. Немалко вече изпитаха високото качество на Ню Холанд, а сега е ваш ред да го направите.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Потребителите на селскостопанска и земеделска техника New Holland могат да закупят оригинални резервни части за по-голямата част от моделите трактори на компанията. Добрата новина е, че предложените тук части идват директно от заводите на производителя, така че качеството им е на най-високо равнище и потребителите могат да бъдат спокойни, че всяка част отговаря на притежавания от тях модел машина. Ето и за кои модели има резервни части:

И, ако до този момент не сте успели да откриете оригинални части с доказан произход, то тук в нашия сайт ще Ви съдействаме, за да закупите части за всички компоненти на гореспоменатите машини. Всички продукти идват до клиента в отличен търговски вид и са придружени от съответната документация, сертификат за качество, гаранционна карта и всичко най-важно.

За какви компоненти има резервни части?

На разположение са резервни части за всеки един компонент от моделите, които посочихме по-горе. В случай, че имате нужда от ремонт на хидравлична система или багерно устройство, както и ако се налага да смените части на двигателя, ще получите висококачествени и оригинални продукти, с чиято помощ ще обновите техниката си. Представяме Ви и пълния списък с компоненти, за които се предлагат части на наистина изгодни цени:

  • Трансмисия и диференциал;
  • Багерно устройство и товарач;
  • Хидравлична система;
  • Електрическа система;
  • Управление;
  • Двигател;
  • Шаси и кабина;
  • Прикачен инвентар;
  • Масла и филтри;

Тук трябва да Ви посъветваме да избягвате покупката на резервни части за New Holland от неоторизирани фирми, които предлагат заместители на частите. В много от случаите репликите на оригиналните части не са съвместими във вашия модел машина, което води до разочарования, отнемане на време за връщане на стоката и други неприятни последици за потребителя. Доверете се на оригиналите и няма да сгрешите с тази важна инвестиция.

Защо да изберем оригинални резервни части за New Holland?

Оригиналните резервни части за New Holland притежават сертификат за качество и дълга гаранция. Те отговарят на модела на техниката, която използвате, интегрират се лесно и имат продължителен период на експлоатация. За да поддържате машината в добро състояние, е нужно да разчитате на истинските оригинали и да не ги заменяте с други продукти на пазара.

Много потребители смятат, че оригиналните резервни части са по-скъпи, но истината е, че те са правилната инвестиция, която има добра възвръщаемост във времето. В този ред на мисли Ви приканваме да заложите на оригинала, за да дадете нов живот на техниката си и тя да Ви служи вярно още дълги години наред. Пожелаваме Ви успехи и се надяваме да сме помогнали.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!