Zeta Parts / Доставка & рекламации

Доставка & рекламации

Доставка:

Разчитайте на Zeta Parts да осигури доставка на резервни части JCB, части MANITOU, части VOLVO, части CATERPILLAR, части HIDROMEK и части PERKINS, документи, колети, палета или карго товари до над 200 страни по света експресно (48-72h), ако килограмите позволяват или стандартно (5-10дни).

Важно: Времето на доставка започва да тече от следващият работен ден след заверяване на цялата сумата по сметката на Zeta parts. За да бъде обработена максимално бързо молим за основание да посочете номер на документа. Всяка заявка се обслужва от конкретен служител. Уверяваме Ви, че всички части напускат склада на Zeta Parts с ненаранена опаковка и цялост. В случай, че желаете, бихте могли да направите допълнителна застраховка за чупливост.

Zeta Parts не приема рекламации във връзка с възникнали събития по време на товаро-разтоварни дейности и транспортиране на стоките.

Рекламации:

В случай на рекламация по отношение на закупена от нас резервна част, моля да ни сигнализирате. Zeta parts заменя или връща сумата за дефектен продукт, стига той да не е монтиран на машина, да няма видими следи от негова употреба и пр. (по-подробна информация може да научите в раздел Общи условия). Философията дейността на Zeta Parts е да осигуряваме на клиентите си качествени и надеждни продукти, като своевременно да редуцираме взаимоотношенията си с наши доставчици, предоставящи ни некачествени резервни части.

За предявяване на рекламация е необходимо да се приложи фактура, стокова разписка, протокол за доставка, документ удостоверяващ плащане, товарителница и всички други документи, доказващи покупка от Zeta Parts, както и да се попълни формата за рекламации в срок не по-дълъг от 48 часа след получаване на стоката. Ако срокът бъде просрочен Zeta Parts има право да откаже да приеме рекламацията Ви.

Zeta Parts е длъжна да впише рекламацията Ви в регистър за рекламации, независимо от това дали я счита за основателна или – не и да изпрати изходящ номер и дата, с която да проследявате движението на статуса й.

Ако Zeta Parts приеме, че рекламацията Ви е основателна трябва в едномесечен срок да извърши ремонт на стоката или да я замени с нова. Едномесечният срок започва да тече от датата на предявяване на рекламацията.

Изпращането на частта до склад на Zeta се извършва за сметка на изпращача.

Ако Zeta Parts не приведе стоката в съответствие с договора в рамките на месец, имате право да претендирате за възстановяване на заплатената от Вас сума или за отбив от цената на стоката.

Не можете да претендирате за възстановяване на заплатената сума, ако несъответствието на закупената стока е незначително.

Zeta Parts не покрива гаранции за чупливост или наранена опаковка. Претенциите в този смисъл се отправят към куриерските фирми.

Тази гаранция включва единствено подмяна на части или компоненти, които са показали някакъв дефект при производство.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!