Zeta Parts / Резервни части Hidromek

Резервни части Hidromek

Компанията Hidromek е основана през 1978 г. от Хасан Басри Бозкурт в малка работилница в Анкара, Турция. През 1989 г. фирмата произвежда първата си оригинална машина, багер – товарач. Турската корпорация пробива и в Япония, като през 2013 г. започва да купува машини Mitsubishi Heavy Industries, с които работи и в наши дни, за да предложи най-високо качество.

С напредъка на времето производителят на багери, товарачи и друга строителна техника, се развива на различни пазари, сред които Тунис, Тайланд, Испания, Русия и още държави. В наши дни брандът е познат в повече от 70 страни, в 5 континента.  В заводите на Hidromek работят над 1800 служители, а седалището на фирмата се намира в турската столица Анкара.

HİDROMEK е първият и единствен турски производител на машини, който е включен в списъка “Жълта таблица” на медийната институция KHL Group, който предоставя информация на целия свят по отношение на строителните машини и определя референция за цялата индустрия. Списъкът обхваща най-големите производители на строителна техника в световен мащаб.

Според цифрите, декларирани от IMDER (Асоциацията на дистрибуторите и производителите на строителна техника в Турция), Hidromek е лидер на пазара в страната през последните осем години в продажбите на багери и товарачи, като компанията има спечелени множество награди за дизайн и е признат, не само в Турция, а и на международната сцена.

Каква техника предлагат от Hidromek?

Продуктовата гама на фирмата включва широка гама от верижни багери и колесни, мини багер – товарачи и други. Това, което прави впечатления е, че продуктите се отличават с интеграцията на нови технологии и удобства за ползвателите. Всяка машина предлага множество удобства и екстри, както и широка функционалност. В следващите редове ще погледнем основната част от строителните машини на компанията и тяхното приложение:

Багери и товарачи

Hidromek произвежда колесни и верижни багери, както и такива с въртящ елемент. Машините са оборудвани с всякакви удобства, сред които широка кабина, лесно управление, комфортни седалки, GPS система и какво ли още не. Багерите и товарачите на производителя се използват и в България, а потребителите се радват на високата им производителност и функционалност.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Потребителите на строителни машини с марката Hidromek, могат да поръчат оригинални резервни части за по-голямата част от съществуващите продукти на българския пазар. Вие можете да закупите части за моделите от серията Hidromek 102, както и за много други модели. На разположение са всякакви видове резервни части за различните компоненти.

Частите идват от оторизираните дилъри на компанията, и са придружени с подробна документация, сертификат за доказан произход и гаранционна карта. Не се препоръчва закупуването на части от друг производител, тъй като е възможно да не са съвместими с посочените по-горе модели. Гласувайте доверие на оригиналите и няма да съжалявате.

За какви компоненти има резервни части?

Вече обяснихме, че можете да откриете резервни части за всички компоненти на строителните машини (багери и товарачи) на Hidromek. Ако имате нужда от смяна на части на двигател, спирачки, шаси или друг компонент, то тук ще ги намерите. За да сме още по-детайлни, ще Ви предложим пълния списък с компоненти на техниката, за които има оригинални  резервни части на високо ниво:

  • Двигател;
  • Трансмисия и диференциал;
  • Шаси и кабина;
  • Електрическа система;
  • Хидравлична система;
  • Багерно устройство и товарач;
  • Прикачен инвентар;
  • Управление;
  • Масла и филтри;

Всяка част се доставя в идеален търговски вид, без забележки. Продуктът има гаранционен срок, а клиента може да направи рекламация. Предимството е, че частите са напълно съвместими с модела на машината, който използвате, така че можете да бъдете напълно спокойни. Това е една отлична инвестиция в поддръжката на вашите багери и товарачи или друг вид машини с бранда на турската корпорация.

Защо да изберем оригинални резервни части?

На пазара със сигурност могат да се открият реплики на резервните части за Hidromek, но не Ви ги препоръчваме, защото има реален риск те да не паснат на вашата машина. Това пък от своя страна е свързано със загуба на време за връщане на стоката и разправии с доставчиците. Ако пък заложите на оригиналните резервни части, ще се предпазите от подобни проблеми, а и ще получите стока, която идва директно от производителя и неговата дилърска мрежа в страната.

Добрата поддръжка на строителната техника минава през закупуването на оригинални резервни части, с чиято помощ машините Ви ще работят безотказно за възможно най-дълъг период от време. Кажете НЕ на евтините продукти и ниското качество и предпочетете оригинала и неговите безкрайни предимства, за които споменахме в този материал.  Сега обаче Ви оставяме да изберете нужната част, и ще се радваме, ако сме Ви били от полза

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!