Zeta Parts / Условия за ползване

Условия за ползване

Въведение.

Настоящият уебсайт има за цел предоставянето на информация за предлаганите от ZETA-PARTS продукти и услуги. Всички потребители на сайта безусловно се съгласяват със съдържанието на тези Условия за ползване.

ZETA-PARTS си запазва правото да коригира съдържанието и правилата за достъп и употреба на уеб сайта без предупреждение. Интелектуална собственост.

Цялостното или частично възпроизвеждане, разпространение или публично използване на информация от този уебсайт, без изричното разрешение на ZETA-PARTS, е забранено.

Отговорност.

Информацията на сайта е подбрана изключително съвестно и внимателно. Независимо от това, ZETA-PARTS не може да бъде подведен под отговорност за евентуални неточности, както и за последствия от използването на информация от сайта.

Нито ZETA-PARTS, нито служителите и са отговорни за преки, косвени или последвали загуби, възникнали в резултат на достъпване, използване или доверяване на информация от сайта или линкове, позиционирани на сайта, включително (но не само) вируси, които биха могли да увредят софтуера или хардуера на потребителя.

Информацията в сайта е публична, без гаранция за (но не само) компетентност, наличност, наличности при доставчици или съвместимост с определени нужди.

Линкове.

Този уебсайт съдържа линкове към външни сайтове, не-свързани със ZETA-PARTS компании. Те са единствено с информативна цел, отговорността дали да бъдат използвани е изцяло на потребителя. ZETA-PARTS не носи никаква отговорност за съдържанието на тези сайтове.

Лични данни

На сайта на ZETA-PARTS (или свързаните компании) се събират лични данни, чрез предвидените за целта формуляри. Когато потребителите предоставят такива данни, те постъпват в база с данни. Потребителите имат право да ги достъпват и, ако е необходимо, да ги променят в съответствие със закона. Базата с данни е защитена от неоторизиран достъп, а данните не се предоставят на трети лица.

Забележка.

Всички покупки в сайта на ZETA-PARTS се извършват в съответствие с Общите условия за продажба. Моля, запознайте се с тях, запишете ги или ги разпечатайте, за бъдещи справки.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!