Zeta Parts / Резервни части CAT

Резервни части CAT

Caterpillar или още известна като CAT, е американска компания за производство на селскостопанска, строителна и специализирана техника. Корпорацията се слави с най-големия брой произведени машини, както и с най-много реализирани продажби. Седалището на CAT, се намира в Пеория, САЩ, а във фирмата работят над 96 300 служители. Caterpillar продава продуктите си в над 200 държави в световен мащаб и има 51 завода в Съединените американски щати и 58 завода в Европа, Азия, Северна Америка и Южна Америка.
През 1890 година, Даниъл Бест и Бенджамин Холт, правят разработки на парни трактори за две различни компании. 14 години по-късно Холт конструира първият гъсеничен трактор, който се задвижва чрез парен двигател. Създателят на машината нарича изобретението си Caterpillar (от английски гъсеница), като този трактор прави революция в селскостопанската техника и е считан за едно от най-големите технически постижения на 20 век.
Бенджамин Холт създава собствена фирма, с която продава своите трактори. Името на компанията е „Holt Manufacturing Company”, а дейността и се разраства с лавинообразни темпове. През април месец на 1925 година, Холт слива компанията си с тази на другото голямо име в производството на трактори, Даниъл Бест и новата фирма започва работа в Калифорния, САЩ. С напредъка на времето компанията се превръща в едноличен лидер при производство на строителни машини и селскостопанска техника, а брандът Caterpillar става известен в целия свят.

Каква техника предлагат от CAT?

Корпорацията „Катърпилър“ произвежда над 400 продукта, които предлага чрез своите дилъри, в различни точки на света. Много от машините са добре познати на потребителите, а някои от тях са се превърнали в емблема на компанията. Милиони хора по целия свят използват верижните трактори, багери, товарачи, земекопни машини и валяци с едноименната търговска марка. Един от моделите Caterpillar 797B, се превръща в най-големия камион в целия свят. В следващите редове ще разгледаме продуктите на компанията по-детайлно:

Трактори

Caterpillar произвежда среден и тежък клас трактори и булдозери с гъсенично задвижване, като брандът може да се похвали със страхотни машини, които подобряват работата на земеделските производители и работят изцяло в помощ на селското стопанство. Сред най-известните модели трактори и булдозери са D6, D9 и D11, които се предпочитат от по-голямата част земеделци и представители на селскостопанския бизнес.

Багери

Потребителите могат да избират от богата гама колесни багери – товарачи, оборудвани с климатик, климатроник, пневматични седалки, хидроусилватели за волана и други екстри. Не са малко строителните фирми в Европа, Азия и Америка, които залагат именно на CAT багерите и тяхната висока производителност. Предпочитани са икономичните дизелови машини, които могат да се открият на пазара. Предложенията са най-различни, а цените са на световно ниво.

Валяци

Компанията предлага всякакви видове валяци за асфалт, вибрационни, оперни и други, които предоставят висока функционалност и качество. Валяците на CAT съчетават най-доброто от съвременните технологии и са едно отлично решение за пътното строителство и инфраструктурата. Вън от всякакво съмнение е, че брандът е сред най-предпочитаните в наши дни.
Камиони

Производителят е известени и със своите тежкотоварни камиони, минни камиони, камиони с шарнирна рама и други. Камионите CAT се радват на голям интерес от страна на потребителите и се използват все по-често в съвременното строителство.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Потребителите на машини CAT могат да се възползват от предложенията ни за оригинални резервни части за по-известните модели багери и товарачи. Вие можете да поръчате оригинални части за всички компоненти на машините, за да подобрите тяхната функционалност и да ги обновите, така че да Ви вършат работа още дълги години наред.
На разположение е пълна гама от резервни части за моделите: CAT 428, CAT 432, CAT 434, CAT 442, CAT 444 и много други. Тук е важно да напишем, че частите са оригинални и имат гаранционна карта. По този начин можете да бъде спокойни относно качеството на продуктите, и да ъпгрейднете вашата машина, тъй че тя да работи, без никакви проблеми и затруднения.
Предлагат се чисто нови части за машини CAT, които идват директно от производствените заводи и цехове на компанията. За разлика от подобията и репликите на пазара, всеки от продуктите е минал през необходимите тестове и със сигурност ще бъде приложим за съответния модел на избраната от Вас машина. Вие получавате баланс между цена и качество, а инвестицията Ви е оправдана, тъй като сте предпочели оригиналите, пред всичко останало.

За какви компоненти има резервни части?

Потребителите на оборудване от CAT, получават достъп до резервни части за всички компоненти на машините, каквито са трансмисия и диференциал, шаси и кабина, хидравлична и електрическа система, управление, багерно устройство и товарач, прикачен инвентар, масла и филтри и други. Всяка част отговаря на съответния модел и идва от дилърите на компанията.
При положение, че имате някакъв проблем с по-горе изброените компоненти, то тогава ще получите частите, от които се нуждаете, а те ще се адаптират към модела на машината, и ще допринесат за нейната правилна работа. Това става възможно, защото частите са оригинални и не се получават разминавания в нагаждането спрямо използвания от клиента продукт.
Съветваме Ви да не купувате резервни части от други производители, тъй като те няма да Ви предоставят желаното качество. Купувайте само оригинални и доказани продукти със съответния сертификат за качество и доказан произход, за да останете доволни от избора си.

Защо да изберем оригинални резервни части от Caterpillar?

По-горе вече обяснихме, че ако не използвате оригинални резервни части за CAT, рискувате да попаднете на продукти с лошо качество, които са неприложими за вашия модел машина. От тази гледна точка Ви съветваме да купувате части само от оторизираните дилъри на компанията, за да избегнете недоразумения. Тук трябва да напишем, че оригиналните части не са много по-скъпи от репликите на пазара, и в същото време идват до Вас с гарантирано качество.
Мнозина направиха грешка да търсят евтини части, а след това съжалиха за избора си, защото се сблъскаха с второто качество, със секънд хенда. Ние предлагаме да се възползвате от предложенията за оригинални части за Caterpillar, за да бъдете доволни от направената инвестиция и в крайна сметка да възобновите продуктивността на работата на машината ви.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!