Zeta Parts / Резервни части Volvo

Резервни части Volvo

Volvo Construction Equipment – Volvo CE, е известна международна фирма, която се занимава с производството на оборудване за строителството и производните на него индустрии. Продуктите на Volvo CE включват широка гама от багери, товарачи, валяци и други строителни машини. Компанията разработва и продава своите продукти в Швеция, Германия, Полша, Франция, Шотландия, САЩ, Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Корея. Производителят на машини за строителство, е признат от потребителите в цял свят, заради безупречното качество.

През 1832 г. в Ескилстуна, Швеция от млад мъж на име Йохан Мунктел се занимава с разработка на строителни машини. Този 27 годишен предприемач стои зад създаването на първия трактор в Швеция. В друга точка на страната през 1844 г., работят двамата братя, Карл и Жан Герхард Болиндери, които се занимават с производство на парна техника и сурово двигателно масло.  Всички те обединяват усилията си и така се ражда фирмата AB Bolinder Munktell.

Новата компания влиза в историята с производството на трактора BM 25, като това е забелязано от голямата компания на Volvo, която купува Bolinder Munktell, a през 1973 година, се появява брандът Volvo BM AB. На пазара се появяват множество иновативните строителни машини, които придобиват популярност.

Около 10 г. по-късно има нов съюз на Volvo BM с популярния по онова време американски производител Clark Equipment и дъщерната фирма Euclid Trucks, като трите марки образуват корпорацията VME, която се превръща в движеща сила. Всичко това се случва, за да се появи днешната мощна компания Volvo Construction Equipment позната и под името Volvo CE.

Каква техника предлагат от Volvo CE?

Именитият производител на строителна техника Volvo CE, предлага богата гама от продукти на пазара. Милиони са фирмите по цял свят, които залагат на строителните машини с този бранд. Това обаче не е никак случайно, предвид огромното качество, което производителят обещава на клиентите си. За да бъдем още по-конкретни ще разгледаме част от техниката на Volvo, която е достъпа на пазара, и която се радва на впечатляващи продажби в целия свят.

Багери и товарачи

Volvo Construction Equipment предлага на пазара верижни, колесни и компактни багери с най-високо качество. На разположение са и различни серии от товарачи, които предоставят най-модерните технологии в разработката на строителна техника. Компанията гарантира на потребителите дълготрайна производителност, здравина, мощност и водеща горивна ефективност. Много ползватели вече се увериха в силата на багерите и товарачите с едноименната марка и не е случайно че компанията генерира огромни печалби всяка година.

Валяци

Производителят предлага на пазара асфалтови багери с превъзходна ширина на барабана и висока честота, за да помогнат с по-бързи скорости на търкаляне и висока продуктивност. Независимо дали работите по магистрален или малък уличен проект, асфалтовите уплътнители предлагат широка гама от опции за максимизиране на вашата производителност. Компаниите, които се грижат за пътната инфраструктура по целия сват, познават добре марката Volvo CE.

Други

Не можем да пропуснем и перфектните тръбополагащи машини, горско оборудване, самосвали и други тежкотоварни превозни средства, които VOLVO CE продават на европейския и световен пазар. Марката е придобила огромна популярност и получава вниманието на голям брой строителни предприемачи към наши дни както в България, така и в други много на света.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Българските потребители на строителна техника и машини с марката Volvo CE, могат да закупят оригинални резервни части за повечето от серийните продукти на компанията. На разположение са части за най-известните модели багери и товарачи, сред които влизат сериите: Volvo BL, Volvo L, Volvo EW и други серии. Тук трябва да отбележим, че предложените резервни части са оригинали и идват директно от производствените заводи на корпорацията.

Не се препоръчва закупуването на части от друг производител, защото има риск от несъвместимост с вашия модел машина на Волво, което ще доведе до загуба на много време ремонтирането на строителната техника, както и за връщане на закупения продукт. Ето защо, съветваме ползвателите да закупуват части внесени от оторизираните дилъри на фирмата. Тук можете да поръчате всяка една част, която Ви трябва на наистина чудесна цена. Ако пък не намирате модела на машината в по-горе изброените, можете да направите запитване.

За какви компоненти има резервни части?

Добрата новина е, че можете да откриете резервни части за всеки един компонент от машините, които използвате. Ако трябва да ремонтирате вашата строителна техника, то тогава ще получите най-доброто на достъпна цена. В следващите редове ще посочим различните компоненти, за които се предлагат части за гореспоменатите модели и не само за тях.

  • Двигател;
  • Управление;
  • Трансмисия и диференциал;
  • Багерно устройство и товарач;
  • Електрическа система;
  • Хидравлична система;
  • Прикачен инвентар;
  • Филтри и маса;

Предимството да използвате предложените части за различните компоненти е, че те са напълно съвместими с моделите на багерите и товарачите, за които споменахме в това ревю. Не на последно място ще получите артикулите със сертификат за качество, както и гаранционна карта. По този начин ще бъде напълно сигурни, че сте направили правилната инвестиция, която ще бъде възвърната с времето, след като възобновите функционалността на машините.

Защо да изберем оригинални резервни части?

Закупувайки оригинални резервни части за Volvo, няма да имате проблем, с нито един от компонентите на строителната техника, която използвате. Вие ще получите високо качество, съвместимост, гаранция и доказан произход на артикулите. В този ред на мисли, ще бъдете спокойни, че сте избрали качеството пред репликите, които съществуват на пазара. Много хора правят грешката да търсят евтини резервни части за Волво, а после съжаляват за избора си.

Водейки се от горното, можем да твърдим, че оригиналните части на Volvo CE, са най-доброто решение за потребителите. Те се продават на добра цена, надеждни са и със сигурност няма да Ви разочароват. А сега Ви желаем да поддържате машините си в добро състояние, и се надяваме, че сме допринесли това да стане факт. А сега направете вашия избор на части оттук.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!