Zeta Parts / Резервни части Komatsu

Резервни части Komatsu

Резервни части за Komatsu

Komatsu е японска компания, която се занимава с производството на строителна техника и специализирана техника. Японският концерн се нарежда на второ място след корпорацията „Caterpillar” по най-много произведени строителни машини в целия свят. Дейността на Komatsu е развита в Европа, Азия, Северна Америка и Южна Америка. Дружеството е учредено в гр. Комацу, Япония, но централният му офис, се намира в японската столица Токио. Годишните приходи на компанията надхвърлят 22 млрд. долара и растат лавинообразно с напредъка на времето.

Фирмата започва своя път през далечната 1917 г. и е основаната от Меитаро Такеути. Първоначално производството се е извършвало в обикновена работилница, но от 13 май 1921 година дружеството „Komatsu Iron Works”, което се занимава със създаване на въгледобивно оборудване, се разраства и фирмата създава отдели за строителна техника и други. През годните от Komatsu започват да произвеждат и техника за японската армия, сред която се отличават военни багери, танкове и други.

В наши дни Komatsu ltd. притежава 22 завода пръснати из различни точки на света и дава работа на повече от 33 000 служители. Багерите на производителя се използват и в България, като повече за тях ще научите в следващите редове на представянето на фирмата и нейните продукти на пазара.

Каква техника предлагат от Komatsu?

Фирмата е известна в производството на багери, товарачи и други видове строителни машини. Интересен факт е, че компанията произвежда най-големия булдозер в целия свят, който нарича с името Superdozer и предоставя гъсенично задвижване. По-долу ще разгледаме някои от продуктите на Komatsu, и ще дадем Ви информираме за тях.

Багери и товарачи

Комацу произвежда различни видове багери, както и комбинирани багери – товарачи. През 2008 година е добавен нова серия багери „PC200 – 8 Хибрид“, които действат на 360 градуса и имат свойството да използват и съхраняват получената енергия от спирачната дейност, като по този начин увеличават мощността си и в същото време пестят гориво. Багерите на фирмата се използват и от български строителни компании и предприемачи, заради високото им ниво.

Други

Компанията произвежда още мотокари, минни камиони и друга техника за минната промишленост. Брандът е известен на различните индустрии, като много от тях са го избрали за своята работа. Японското качества, дългата гаранция на машините и иновациите, които са включени в тях, са причините Комацу да се радва на такова голямо внимание от клиентите.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Вие можете да поръчате резервни части за цялата гама багери и багери – товарачи на Komatsu, като всички части са оригинални и се разпространяват от дилърската мрежа на производителя. Клиентите избират между различни части за всички компоненти на машините, така че да подобрят тяхната функционалност. Всяка част идва със съответния сертификат за качество, както и допълнителни инструкции за експлоатация.

Потребителите на строителна техника с японската марка, могат да закупят оригинални части за моделите: Komatsu WB, WH, WA, SK, PW, PC 170-800 и други. За разлика от репликите на бранда, които се намират на пазара, тук става дума за резервни части с дълъг гаранционен срок и доказан произход. Те са 100% съвместими с дадения модел машина и можете да им гласувате абсолютно доверие, за да останете доволни от покупката си.

Не препоръчваме да търсите евтини части за Komatsu, защото те не само няма да паснат на машината, която използвате, но и има риск от поява на допълнителни проблеми. В този ред на мисли изберете оригиналите, за да нямате проблеми. Разбира се, когато купувате маркови части, ще бъдете сигурни, че те са насочени точно към модела машина, който притежавате.

За какви компоненти има резервни части?

Потребителите на багери и товарачи на Комацу, имат достъп до пълната гама резервни части за всеки компонент от техниката. Предлагат се части за трансмисия и диференциал, двигател, кабина и шаси, електрическа система, хидравлична система, багерно устройство и товарач, управление, филтри и масла, както и прикачен инвентар.

Ако имате проблем с някой от изброените компоненти, то тогава не се колебайте да се възползвате от предложените резервни части с гарантирано качество. Всяка от частите идват в идеален търговски вид, с цялата нужна документация.

Избягвайте използването на части за Komatsu от други неоторизирани производители. Доверете се на предложенията в сайта ни, ако желаете техниката Ви да работи изправно и да не се сблъскате с ненужни главоболия. Всеки един от изброените компоненти изисква да бъде обслужен с маркови части, които принадлежат към дадения модел. Много често се случва, така че потребители да се опитват да ремонтират багери с друг вид резервни части, но тази мисия се оказва невъзможна. Ето защо, трябва да се насочите към добрите предложения.

Защо да изберем оригинални резервни части за Komatsu?

Оригиналните резервни части за Komatsu, са насочените към дадените машини, интегрират се лесно и повишават производителността на техниката ви. Те са перфектното решение при проблем с машината и се предлагат на достъпни цени. Оригиналните части идват до собствениците на строително оборудване с гаранционна карта и допълнителна документация. По този начин, ще сте сигурни, че сте направили добра инвестиция, която ще се възвърне с напредъка на времето и използването на машината.

Ако закупите оригинални резервни части за Комацу, няма да се сблъскате с никакви проблеми при смяна на частта и нейното приложение. Освен това знаете, че частта е произведен в заводите на компанията, а не в анонимни цехове и предприятия. Всичко това са все плюсове в графата на оригиналите, така че имайте ги предвид, когато извършвате подмяна на части.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!