Резервни части за валяци

Валякът е машина, която намира голямо приложение в пътното строителство и при инфраструктурните проекти. Тази самоходна машина служи за изравняване на почвата, трамбоване, полагане на асфалт и много други неща. Най-често биват използвани самоходните валяци, но има и прикачени такива, които могат да бъдат интегрирани в друг вид строителна или селскостопанска техника.
Интересен факт е, че първите валяци, са се движили с помощта на коне. С напредъка на времето обаче се появят по-модерните парни машини, които изместват конската сила. Едва през 20-ти век се появят валяци, които се движат с помощта на двигатели с вътрешно горене, като те биват бензинови, дизелови или керосинови. Масата на валяка варира от един до шестнадесет тона.
При някои съвременни валяци, барабаните могат да се пълнят с вода на място, за да се постигне желаното тегло. Когато е празна, по-леката машина е по-лесна и по-евтина за транспортиране между работните обекти. Самоходните ролки могат да имат два барабана, монтирани един пред друг. Най-новите модели предлагат икономична и бърза работа, и се използват все по-често при изграждане на градски пътища, магистрали и други проекти свързани с пътната инфраструктура.
Най-големите производители на валяци в световен мащаб, са компаниите на New Holland, JCB, Caterpillar и Komatsu. Потребителите в сайта ни могат да открият резервни части за повечето модели валяци на упоменатите компании. Тук предлагаме оригинални резервни части с високо качество идващи директно от дилърите и разпространителите на продуктите на фирмите.

Защо трябва да изберем оригинални резервни части за валяци?

Внимателният подбор на резервни части, е много важен, когато става дума за валяци, независимо дали ще бъдат използвани за пътно строителство или селскостопанска работа. На страниците ни ще намерите части за самоходни валяци, а също и за прикачени такива. Не е добра идея да купувате части от неизвестни производители, защото те може да не са съвместими с модела на машината, която притежавате. От друга страна оригиналните части идват до потребителя със сертификат за качество и гаранция. В случай на проблем частта може да бъде върната или заменена. Освен това гаранционната карта Ви дава възможност за сервизна поддръжка.
Евтините части за валяци имат кратък живот, а цената им е почти същата, каквато е на оригиналите продукти. Не на последно място анонимните производители на части не могат да гарантират, че закупената част ще пасне точно на вашите машини. Водени от това, е много по-добре да се насочите към оригиналите, за да поддържате техниката си в отлично състояние.

Какви резервни части за валяци ще откриете при нас?

На сайта ни предлагаме оферти за голяма част от марките и моделите валяци. Тук имаме части за всеки компонент на самоходния валяк, както и прикачен инвентар за останалите машини. При положение, че имате проблем с дефектирала част или вече износена такава, можете да разгледате предложенията ни и да обновите машините си. И, за да сме още по-точни Ви предлагаме да видите списък с компонентите на валяка, за които ще Ви предложим части:
• Управление;
• Шаси и кабина;
• Двигател;
• Електрическа система;
• Хидравлична система;
• Трансмисия;
• Филтри и масла;
• Прикачен инвентар;
• … и други!
С резервните части, които ще откриете на страниците ни, можете да възродите валяците си, и да удължите техния живот. Освен това всяка част, която ще видите тук, е напълно съвместима с посочения модел на техниката, която използвате. Продуктите ни са оригинални и висококачествени, така че можете да им гласувате доверие. До този момент немалко клиенти поръчаха резервни части чрез офертите ни и останаха доволни от направената инвестиция. Всеки артикул идва в търговски вид без забележки, документ със сериен номер и гаранционна карта.
И, ако до момента изпитвате трудности при ремонтирането на валяка Ви, не се колебайте да се обърнете към нас, за да Ви осигурим всичко необходимо за ремонта. Ако не попаднете на модела на вашите валяци, не бързайте да затваряйте сайта, тъй като можете да пуснете запитване, за да проверите, дали има части отговарящи на машините ви. В никакъв случай обаче не се насочвайте към анонимните търговци на резервни части за валяци, за да не останете разочаровани.
А, сега нека Ви оставим, за да видите офертите ни, и да пристъпите към избор на продукти, с чиято помощ да подновите използваните от Вас валяци и да повишите продуктивността на работата им. Вярваме, че тук ще намерите всичко за ремонта на машините и Ви пожелаваме краен успех.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!