Резервни части за товарачи

Товарачът е машина, която се използва в строителството за преместване или натоварване на материали като пръст, скали, пясък, отломки от разрушаване и други. Машината има широка кофа на крайната част на стрелата, но тя може да бъде заменена от друго устройство за прибиране на слама или сено. Има много видове товарачи, които в зависимост от дизайна и приложението се наричат по различен начин, като например кошови товарачи, челни товарачи, товарни товарачи и колесни товарачи. Това е и един от най-използваните техники в съвременното строителство.
Големите товарачи, каквито са Volvo L120E, CAT 950H. Case 921E и други имат само предна кофа и са наричани челни товарачи. По-малките машини са наречени багер – товарачи, защото са оборудвани и с малко багерно устройство, като се твърди, че първите такива модели са изработени от компанията JCB. В нашия уебсайт можете да видите ревюта на всички производители на строителна техника предлагащи различните видове малки и големи товарачи.
Товарачите се използват главно за товарене на материали в камиони, полагане на тръби, почистване на развалини и копаене. Товарачът не е най-ефективната машина за копаене, тъй като не може да копае много дълбоко под нивото на колелата си, както се справя багерът.
Капацитетът на кофата на товарача може да бъде от 0,5 до 36 м3 в зависимост от размера на машината и нейното приложение. Капацитетът на кофата на челния товарач обикновено е много по-голям от капацитета на кофата на багер-товарач. На нашите страници можете да откриете всякакви резервни части за моделите товарачи на Caterpillar, JCB, Volvo CE, Case и още фирми.

Защо трябва да изберем оригинални резервни части за товарачи?

От написаното в началото става ясно, че товарачите биват различни видове и всеки от моделите има своите специфики. От тази гледна точка, е препоръчително да изберете оригинални резервни части, които да бъдат съвместими с марката и модела на строителната техника. Немалко потребители правят грешката да не купуват части от производителя, а да търсят по-евтини алтернативи, но постфактум съжаляват за това свое действие. Оригиналната резервна част за товарач има куп предимства, каквито са доказан произход, сертификат за качество и гаранция.
На нашите страници се предлагат само оригинални резервни части, които са внесени и разпространени от дилърите на компаниите за производство на строителна техника. Потребителят може да замени повредена част с оригинална такава за всеки компонент от машината, така че да възстанови нейната функционалност и да я използва още десетки години, без никакви проблеми. На основание написаното можем да считаме, че оригиналните резервни части са по-доброто решение, ако искате техниката Ви да работи изрядно и да я използвате по-продължително време.

Какви резервни части за товарачи ще откриете при нас?

По-горе вече обяснихме, че при нас можете да откриете резервни части за всички компоненти на строителните машини, които притежавате и използвате в работата си. Тук ще намерите оригинални продукти на компаниите JCB, CAT, Volvo CE, Case, New Holland, Komatsu и Hidromek на изгодни цени и в оригинална опаковка, с необходимата гаранционна карта и сертификат за качество. За да сме още по-изчерпателни, нека видим за кои компоненти се предлагат части:
• Управление;
• Двигател;
• Електрическа система;
• Хидравлична система;
• Шаси и кабина;
• Багерно устройство и товарач;
• Диференциал и трансмисия;
• Прикачен инвентар;
• Масла и филтри;
Всяка част, която можете да закупите, идва до Вас в отличен търговски вид и притежава документ със сериен номер за удостоверяване на произхода. На ваше разположение са части за повечето модели товарачи, така че ще попаднете точно на това, което търсите. Разбира се, ако не намерите модела на машината сред посочените в сайта ни, можете да изпратите запитване, за да се извърши проверка дали частите, които търсите са в наличност.
Не препоръчваме да заменяте оригиналните резервни части за товарачи с евтини подобия от неизвестни производители, тъй като това ще рефлектира с отрицателен знак върху функционалността и продуктивността на използваната от Вас техника. Имайте предвид, че оригиналните части не са много по-скъпи от тези на останалите компании, така че Ви съветваме да се насочите към истинските продукти, с чиято помощ ще възобновите багерите и товарачите.
В случай на дефектирала част на товарача Ви, погледнете предложенията на нашите страници, така че час по-скоро да коригирате липсите, и да върнете машината Ви в отлично състояние. Ние знаем колко трудно е да попаднете на части за някои модели на споменатите по-горе компании и именно за това предоставяме добри оферти за всеки потребител. А сега искаме да Ви пожелаем успех и се надяваме, че с нашето съдействие ще вдъхнете нов живот на строителната Ви техника.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!
Scroll to Top