Zeta Parts / Резервни части CASE

Резервни части CASE

Корпорацията Case е производител на строителна техника и селскостопанско оборудване. Компанията произвежда и различни машини за американската армия (бойна инженерна техника, трактори с пълна верига и лопатни товарачи.

Основана през 1842 г. от Джером Уайс Кейс като компания за вършителни машини J. I., тя работи под това име през по-голямата част от века. В продължение на още 66 години компанията носеше името J. I. Case Company и често се наричаше просто Case.

В края на 19-ти век Case е един от най-големите американски производители на парни машини, произвеждащи самоходни преносими двигатели, тягови двигатели и парни трактори. Фирмата е била основен производител на вършачки и друго оборудване за прибиране на реколтата.

През 20-ти век Case е сред десетте най-големи строители на селскостопански трактори в продължение на много години. През 50-те години на миналия век неговата линия строителна техника се превърна в основния фокус, а селскостопанският бизнес е на второ място. С напредъка на компанията се нарежда сред най-добрите в производството на строителни машини и техника за селското стопанство и се нарежда до най-големите брандове в сектора.

В наши дни компанията е известна не само в САЩ, но и в много други точки на света, сред които Европа, Северна Америка и Южна Америка. Техниката на Case се използва и в България, като не малко строителни предприемачи разчитат на машините с едноименната марка, както и се възползват от наистина добрите цени, които американският производител предлага.

Каква техника предлагат от Case?

В Case практическите иновации имат значение. Тяхното оборудване е еволюция от фино настроени продукти, създадени да решат различните предизвикателства чрез по-интуитивен дизайн и модерни технологии. В продуктовата гама на компанията влизат: багери, товарачи, трактори, пътни валяци и други. По-долу ще представим накратко някои от продуктите на фирмата, за да се запознаете с тяхната функционалност и качество по-отблизо.

Багери

Изградени отвътре и отвън с мисъл за клиента – багерите CASE осигуряват повече мощност, по-голяма издръжливост, повече комфорт и повече контрол. Те се предлагат в различни размери, мини, среден и голям, като съчетават най-доброто от съвременните технологии за управление, икономичност и производителност. Вън от съмнение е, че именно тези багери са сред най-използваните от строителните фирми в САЩ, Европа и много други точки на света.

Товарачи

Челните товарачи CASE осигуряват най-добрите в класа конски сили и масивен въртящ момент, за да доставят мощност за всеки работен цикъл. Четирите режима на захранване позволяват на операторите да съпоставят наличната мощност на двигателя с работата, като същевременно пестят гориво. На разположение са и задни товарачи с отлични характеристики, които работят в помощ на строителните фирми. Товарачите на Кейс са добре познати и в България.

Трактори

Фирмата предлага висококачествени серии от верижни и колесни трактори, които спомагат за по-добрата селскостопанска работа, благодарение на добавените иновативни технологии за по-бързо придвижване, икономия на гориво и различни видове удобства за ползвателите. Тракторите на Кейс е едно разумно решение за съвременните земеделци и обработватели на почвата.

За кои популярни модели се предлагат резервни части?

Вие можете да закупите оригинални резервни части за различните модели багери и товарачи на компанията. На ваше разположение са части за всички компоненти на машините, така че да въведете техниката в изправност, и да я поддържате здрава и функционална за дълги години.

Клиентът може да избира от дълъг списък резервни части за моделите: Case 580, 590, 695, 770 и много други. Предложените части идват директно от заводите на производителя и са 100% оригинални. Те притежават сертификат за качество и доказан произход, както и гаранционна карта. Ето защо, ако желаете да ремонтирате машината си, използвайте оригиналните части.

Трябва да вметнем, че закупуването на части от други производители, крие риск от несъвместимост с техниката Ви и други проблеми. От тази гледна точка, е по-добре да се ориентирате към уникалните части за горепосочените модели на едноименния бранд.

За какви компоненти има резервни части?

Потребителите на строителна техника и селскостопански машини на Case, могат да се възползват от предложенията за части за всички видове компоненти на продуктите. В случай, че имате проблеми със спирачната система, хидравликата, багерното устройство или друг елемент от машината, която използвате, то тогава ще откриете нужните резервни части. Ето го и пълният списък с компонентите, за които се предлагат резервни части на ползвателите:

  • Електрическа система;
  • Хидравлична система;
  • Диференциал и трансмисия;
  • Шаси и кабина;
  • Товарач и багерно устройство;
  • Управление;
  • Прикачен инвентар;
  • Филтри и масла;
  • Двигател.

Всички резервни части са оригинал и са предназначени за съответните модели, които посочихме по-горе. Не заменяйте тези части с реплики или такива на други компании, за да поддържате машините си в добро състояние и да се предпазите от съществуващи рискове за несъвместимост и нефункционалност.  Предложенията на тази страница идват с гаранция и са правилното решение за потребителите строително и селскостопанско оборудване Кейс.

Защо да изберем оригинални части за Case?

Оригиналните части за машините на Case, са конструирани спрямо различните модели, така че са абсолютно съвместими с тях, и ще подобрят функционалността им. Всяка оригинална част се произвежда в заводите на компанията и се разпространява от оторизираните дилъри във всяка държава, където корпорацията предлага продуктите си. При неизправност в частта, тя може да бъде заменена с нова, както и да получите парите си обратно. Не така стоят нещата при частите от други производители, като много често се наблюдават проблеми с функционирането им.

Ако изберете оригинални резервни части за Case, ще можете да обновите вашата техника и тя да предложи продуктивността, която е имала в самото начало. Не на последно място получавате частите в отличен търговски вид и придружени с нужната документация и гаранционна карта. Сега можете да закупите части за Кейс на наистина достъпна цена, така че не правете експерименти с поставянето на друг вид части, а се насочете към оригиналните.

Нямаш време да търсиш?
Няма проблем! Остави телефона си по-долу в полето и ние ще ти се обадим, за да ти помогнем с частта/продукта, който ти трябва!